Op bezoek bij


09-04-2022 - Op bezoek bij Jan Oost uit Elp

 

Een aantal weken geleden ben ik op bezoek geweest bij Jan Oost uit Elp. Jan Oost is een topliefhebber op de Midfond en de Fond, die al jaren meedraait aan de top in afdeling 10. Daar heb ik een aantal prachtige jonge duiven gekocht uit de lijnen van Leo Heremans, Comb. De Vries en Anton Ruitenberg. Ik ben daar heel erg blij mee en wil Jan Oost daarvoor bedanken. We hebben die middag in Elp weer gezellig gekletst over de duivensport en het nieuwe seizoen die er weer aan zit te komen. Laat het nieuwe seizoen maar beginnen, ik heb er zin in!

 

Groeten Gerwin 

 


06-03-2022 - Op bezoek bij Comb. Jonkers-Pit uit Wolvega

 

Vandaag op bezoek geweest bij onze duivenvrienden uit Wolvega Akejan Pit en Jan Jonkers of terwijl Comb. Jonkers-Pit. Ik heb daar een aantal zeer mooie jonge duiven gekocht uit de lijnen Bliksem van Gaby van der Abeele, Harry van Jan Hooymans, Vader en Moeder Mathieu van B. Martens & Zoon en Wondere Drik van G. Koopman. Ik ben hier heel erg blij mee. We hebben weer gezellig gekletst over de duiven, laat het nieuwe seizoen maar weer beginnen.

 

Groeten Gerwin 

 


22-02-2022 - Wessel Regtop †

 

Beste Wessel,

mijn duivenvriend, we zullen je missen !!

Ik heb echt heel veel aan jou te danken in de duivensport.

Je blijft altijd in mijn gedachten.

Ik ga zeker hard vliegen met jouw duiven, zodat je van boven trots om mij kan zijn.

Het ga je goed kerel ;) 

 

Groeten Gerwin

 


20-03-2021 ( Op bezoek bij Henk Storm )

 

Zaterdagochtend ben ik gezellig op bezoek geweest bij Henk Storm in Surhuisterveen, om een aantal topduiven op de foto te laten zetten. Henk maakt prachtige duivenfoto’s ( single, collages en diploma’s, maar ook oog- en vleugelfotografie behoren tot de mogelijkheden ). Henk onderscheid zich door de duiven zo mooi en natuurlijk mogelijk te fotograferen en neemt ook de tijd voor de bewerking. Hij heeft dan ook zeker oog voor de details, daarom gaan veel liefhebbers bij hem langs om hun toppers op de foto te laten zetten. Ik ben dan ook zeer nieuwsgierig naar het eindresultaat over 2 á 3 weken.

 

Zit u ook na te denken om uw duiven op de foto te laten zetten, dan zal ik zeker eens zijn website bezoeken http://www.postduiven-fotograaf.nl/

 

Henk alvast bedankt, top!